ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ;

 

                                                    Μαθήματα Διάκρισης

   Κάθε μέρα ξεχωρίζω μηνύματα που λαμβάνω σχετικά με κάποιο "πολύ κοντινό" υπέροχο ή ακόμα και υπερβατικό γεγονός όπου «όλοι πρέπει να περιμένουμε» σύμφωνα με τους συγγραφείς. Δυστυχώς, οι ημερομηνίες τους έρχονται και παρέρχονται, χωρίς καμία φυσική εμφάνιση. Οι άνθρωποι που είχαν πιστέψει στο μήνυμα συνήθως αναστενάζουν με παραίτηση και γυρνούν πίσω στην καθημερινή τους ζωή κάπως απογοητευμένοι, αλλά ίσως ακόμα αισιόδοξοι.



   Γιατί υπάρχει τόσο πολύ ανακριβής "θόρυβος" εκεί έξω τώρα; Ακριβώς επειδή κάτι υπερβατικό ΟΝΤΩΣ πλησιάζει, και περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται την προσέγγισή του περισσότερο από ποτέ. Όπου και αν κοιτάξετε, κάποιος πρόκειται να σας πει ότι ξέρει τι έρχεται και πότε. Συχνά κάνουν διοχέτευση κάποιας πηγής που ισχυρίζεται ότι είναι «ανώτερου όντος» που «πρέπει να δώσουν προσοχή». Δυστυχώς, οι περισσότεροι από αυτούς τους channelers λαμβάνουν τις πληροφορίες τους από όντα που ΔΕΝ είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι είναι.


 
Αυτό μας φέρνει στο Σημείο Διάκρισης # 1:

Είναι πολύ εύκολο να ξεγελάσουν το ανθρώπινο μυαλό, ειδικά αν υπάρχουν σε ένα υψηλότερο επίπεδο από ό,τι η 3η πυκνότητα μας.



(Παρακαλώ σημειώστε, πως χρησιμοποιήσω τις λέξεις πυκνότητα και επίπεδο σε εναλλαγές.)



   Η 4η πυκνότητα της συνείδησης είναι θαυμάσια και μαγική σε σχέση με την υποτονική 3η πυκνότητα όπου διαμένουμε σήμερα, αλλά τα όντα που κατοικούν αυτήν την πυκνότητα εξακολουθούν να είναι πολωμένα στη συνείδησή τους. Είναι πραγματικά πολύ πιο πολωμένα από ό,τι οι περισσότεροι άνθρωποι, οι οποίοι τείνουν να είναι μιας «μικτής» ενέργειας.



   Αυτό σημαίνει ότι στο πλαίσιο της 4ης Πυκνότητας υπάρχουν «εγωιστικές και παραποιητικές» οντότητες (Υπηρεσία στον Εαυτό), καθώς επίσης και οντότητες «αγάπης και φροντίδας» (Υπηρεσία στους Άλλους). Δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλά (ή καθόλου;) όντα 4ης πυκνότητας που είναι μερικές φορές ευγενικά, κι άλλες φορές εγωιστικά σαν τους ανθρώπους της 3ης πυκνότητας. Στην 4η πυκνότητα, φαίνεται να πολώνονται στο ένα ή στο άλλο άκρο, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την διαδικασία της διάκρισης μας.




Σημείο Διάκρισης # 2:


Η Ελεύθερη Βούληση σας είναι μία από τις μεγαλύτερες πηγές σας δύναμης και ενέργειας.



   Εάν μπορεί να ξεγελαστείτε, εξαπατηθείτε ή υποστείτε πλύση εγκεφάλου κατά τη δική σας επιλογή μέσω της ελεύθερης βούλησης να πιστεύετε σε έναν ψευδοπροφήτη, ο «προφήτης» θα λάβει λίγη από τη δύναμή και την ενέργειά σας. Αυτό το τέχνασμα είναι άφθονο στη 3η πυκνότητα, και μεγάλο μέρος του μεταδίδεται από όντα της 4ης πυκνότητας που ασκούν "Υπηρεσία στον Εαυτό" τα οποία έχουν πολώσει όσο το δυνατόν προς την εγωιστική, χειραγωγούμενη, κυριαρχικά προσανατολισμένη συμπεριφορά. Έκαναν την επιλογή αυτή, ενώ βρίσκονταν στην 3η πυκνότητα, και χρησιμοποίησαν τη δύναμη και την ενέργεια που αποκτήθηκε από αυτή την ακραία πόλωση (και της ενέργειας που έχει κλαπεί από τους άλλους) για να τους ωθήσει στην 4η πυκνότητα. Ωστόσο, αυτά τα όντα εξαρτώνται από τη σίτιση μέσω της ενέργειας των άλλων για τροφή, σε αντίθεση με τα «θετικά» αντίστοιχά τους όντα στο 4ο επίπεδο που έχουν πολώσει προς την "Υπηρεσία στους Άλλους".



   Εάν ένας ψευδοπροφήτης μπορεί να σας πείσει να είστε σε φόβο, η εσφαλμένη πεποίθηση σας σε αυτό, ο φόβος θα τους ταΐσει. Την ίδια στιγμή, αν μπορούν να σας πείσουν να μην κάνετε τίποτα, η εσφαλμένη πεποίθηση σας ότι δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα, θα τους ταΐσει επίσης. Αυτή η διαδικασία της διάκρισης είναι δύσκολη επιχείρηση, αλλά όλοι χρειάζεται να γίνουμε πολύ καλοί σ 'αυτό, πολύ γρήγορα.



  Ίσως να αναρωτιέστε, «Ποιός μου λέει να μην κάνω τίποτα;» Αυτό έρχεται πολύ έντονα αυτή τη στιγμή μέσα από κανάλια που διαδίδουν μηνύματα που λένε ουσιαστικά στους ανθρώπους:

«Οι Μεγάλοι Αδελφοί και Αδελφές σας επιστρέφουν εκτός πλανήτη για να καθαρίσουν το χάλι σας. Έχετε κάνει ό,τι μπορείτε, έτσι απλά καθίστε καλά, "διαδίδοντας το φως σας" και περιμένετε για να σας ξεμπλέξουμε. Η κατάσταση είναι πολύ περίπλοκη και δύσκολη για να τη λύσετε, αλλά είναι εύκολο για μας να το κάνουμε, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να το κάνουμε για εσάς. Δεν απαιτείται καμία ενέργεια από εσάς αυτή τη στιγμή, αλλά ως "αληθινοί πιστοί" θα χρειαστείτε τη στιγμή που θα εμφανιστούμε στον πλανήτη σας για να διορθώσουμε τα πράγματα.»



   Αυτό είναι ένα έντονα αποδυναμωτικό μήνυμα, και είναι μια χειραγώγηση της έμφυτης μας (και κοινωνικά προγραμματισμένης) επιθυμίας να έχουμε μια καλοπροαίρετη κεντρική αρχή που έχει πράγματι τα καλύτερα συμφέροντά μας στην καρδιά της, ώστε να μας φροντίζει. Οι περισσότεροι εργάτες του φωτός είναι πολύ κουρασμένοι σε αυτό το στάδιο του παιχνιδιού, και θα επιθυμούσαν πραγματικά αγαπητά, θετικά, σε "υπηρεσία στους άλλους" προσανατολισμένα όντα να εμφανιστούν και να «καθαρίσουν το σπίτι» αυτού του πλανήτη.



   Ωστόσο, όταν κοιτάζω περισσότερα από τα πολυάριθμα κανάλια που λένε πως οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να κάνουν οποιαδήποτε εργασία εσωτερικού καθαρισμού, επειδή έχουν ήδη κάνει όλες τις εργασίες που απαιτούνται, και πρέπει απλά να "στείλουν φως στο διαλογισμό τους", ενώ περιμένουν τις εξωγήινες ενισχύσεις να φτάσουν, δεν αισθάνομαι να είναι η πρόθεση ενός πραγματικού όντος σε Υπηρεσία στους Άλλους. Αυτό που αισθάνομαι είναι μια πολύ έξυπνη χειραγώγηση που ενισχύει την επιθυμία του ανθρώπου να του ειπωθεί τι πρέπει να κάνει από ένα πιο σοφό και ισχυρό ον. Αυτό το είδος της χειραγώγησης είναι ένα κλασικό παράδειγμα ενός όντος σε "Υπηρεσία στον Εαυτό" μεταμφιεσμένο ως ένα θετικό ον σε "Υπηρεσία στους Άλλους" αντ 'αυτού.



   Αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν κάνω το κανάλι. Αντ' αυτού, θα περάσω μέσα μου για να αποκτήσω πρόσβαση στον Ανώτερο Εαυτό μου που είναι στην πραγματικότητα ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ μου Αληθινός Εαυτός. Κατά καιρούς "λέω ένα γειά" σε όντα πολωμένα σε υπηρεσία στους άλλους στην 4η, 5η και 6η πυκνότητα και μερικές φορές θα τους ζητήσω μια ενεργειακή υποστήριξη για ορισμένες δραστηριότητες εκκαθάρισης. Ωστόσο, δεν θα τους ζητήσω να κάνουν όλη την εργασία για μένα, καθώς αυτό δεν είναι το πώς αυτοί λειτουργούν. Αυτά τα όντα "υπηρετούν μέσω της υποστήριξης" ενεργοποιώντας τις θετικές μας δράσεις "υπηρεσίας στους άλλους".



   Παρατηρήστε πως έγραψα δράσεις και όχι ευχές/επιθυμίες. Οι πραγματικά "καλοί" πιθανότατα δεν θα εμφανιστούν και δε θα λύσουν τα προβλήματά μας για εμάς, ακόμη και αν θέλουμε να το πράξουν. Ο καθένας που προσπαθεί να σας πουλήσει την πεποίθηση ότι μπορούν να λύσουν όλα τα προβλήματά σας έχει συνήθως μια υστεροβουλία. Πραγματικά το να υπηρετούν ένα άλλο ον σημαίνει την ενδυνάμωση τους ώστε να μπορούν να λύσουν τα δικά τους προβλήματα και τελικά να βοηθήσουν άλλους να κάνουν το ίδιο πράγμα.



  
Σημείο Διάκρισης # 3:

Η πραγματική δοκιμασία για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πνευματικά προσανατολισμένο μήνυμα είναι το κατά πόσον ή όχι θα σας ενδυναμώσει μέσα από τη γνώση και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση στη ΔΙΚΗ σας έμφυτη σοφία.



   Υπάρχουν πολλά εμπόδια για την πρόσβαση στο δικό μας Αληθινό Εαυτό χτισμένα ακριβώς μέσα στον ιστό αυτής της πυκνότητας, ακόμα και στο DNA μέσα στο σώμα μας. Για να μετατρέψουμε αυτά τα μπλοκαρίσματα, χρειάζεται αρχικά να τα γνωρίζουμε μέσα από την απόκτηση γνώσεων και την αυτοεξέταση και μετά να εφαρμόσουμε μετασχηματιστικές ενέργειες για να διαλυθεί το μπλοκάρισμα / η εσφαλμένη πεποίθηση / ο περιορισμός της ταυτότητας, κλπ.



Αυτός είναι ο λόγος γιατί ο πρωταρχικός ρόλος μου στο
“Ascension Help” είναι να διδάξω τεχνικές χρήσης εκκαθαριστικής ενέργειας που σας ενδυναμώνουν για να ξεπεράσετε τα εμπόδια.



   Αν διαβάσετε ένα μήνυμα που λέει ότι δεν πρέπει να συνεχίσετε να σκαλίζετε τα βάθη της ύπαρξής σας ώστε να απελευθερώσετε τον περιορισμό των πεποιθήσεων και να ενσαρκώνετε τον Αληθινό Εαυτό σας, παρακαλώ να είστε προσεκτικοί. Εάν ένα μήνυμα σας δίνει την ελπίδα ότι όλα θα είναι εντάξει επειδή η βοήθεια έρχεται, αλλά δεν σας δίνει νέες πληροφορίες που σας βοηθούν να κατανοήσετε τη λειτουργία του Σύμπαντος σε ένα βαθύτερο επίπεδο, παρακαλώ να είστε προσεκτικοί. Εάν ένα μήνυμα που διαβάζεται σήμερα σας φαίνεται και το αισθάνεστε σχεδόν ακριβώς το ίδιο με το μήνυμα πρν από ένα, δύο ή περισσότερα χρόνια, παρακαλώ να είστε προσεκτικοί. Αν δεν είστε σίγουροι, κάνετε κάποια σύγκριση των παλαιότερων και των πιο σύγχρονων μηνυμάτων από την ίδια πηγή για να δείτε αν οι νέες πληροφορίες παρέχονται με ένα προοδευτικό τρόπο, ή αν τα μηνύματα φαίνεται να ακούγονται το ίδιο με μερικές μικρές αλλαγές εδώ και εκεί σχετικά με τα τρέχοντα γεγονότα.



   Παρακαλώ να θυμάστε πως ό,τι πιστεύετε, του δίνετε ένα μέρος της ενέργειάς σας. Αυτός είναι ένας λόγος που τα όντα Υπηρεσίας στον Εαυτό της 4ης πυκνότητας εργάζονται τόσο σκληρά για να "μπουν μέσα" (hack into) στα θεμιτά κανάλια και να μιμηθούν έναν άγγελο / διδάσκαλο / υψηλής πυκνότητας ον που αρχικά έστελνε μηνύματα. Πρόκειται για ένα σημαντικό χτύπημα για τα όντα της 4ης πυκνότητας σε Υπηρεσία στον Εαυτό να σφετεριστούν ένα αξιόπιστο κανάλι και να μεταδίδουν διακριτικά παραλλαγμένες αντι-πληροφορίες μέσα από αυτό. Λαμβάνουν διπλό όφελος από την παραλαβή της ενέργειας της πίστης από τους οπαδούς των μηνυμάτων, καθώς και με το να πείσουν αυτούς τους οπαδούς ότι δεν χρειάζεται να προβούν σε οποιαδήποτε δράση προς την αυτο-ανάπτυξη τους ή να συμβάλουν στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων στο περιβάλλον τους.



   Στο μέλλον, όταν διαβάζετε ένα μήνυμα που σας ενημερώνει ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αναλάβετε δράση, πως δεν χρειάζεται να εμβαθύνετε στην πρόσβαση της ενσάρκωσης του Αληθινού Εαυτού σας, ότι η εσωτερική εργασία σας έχει γίνει και το μόνο που πρέπει να περιμένετε είναι τις ευλογίες που θα εναποθέσει επάνω σας μια εξωτερική, ανώτερη αρχή, ελπίζω ότι δεν θα επιλέξετε να πιστεύετε αυτό το είδος της αποδυναμωτικής χειραγώγησης.



   Ελπίζω ότι αντιθέτως θα διεκδικήσετε εκ νέου, όλη την ενέργεια που είχε προηγουμένως τεθεί σε εκείνα τα ψευδή, αλλά κάπως παρήγορα συστήματα πεποιθήσεων και να επιλέξετε την οδό της Μύησης, αναγνωρίζοντας ότι η ΔΙΚΗ ΣΑΣ αλήθεια προέρχεται από βαθιά μέσα σας, όπου ο Ανώτερος Εαυτός σας κατοικεί. Ελπίζω ότι θα απεμπλακείτε από ψευδοπροφήτες που προσπαθούν να σας πείσουν ότι θα πρέπει να ευθυγραμμιστείτε με μια εξωτερική ομάδα, προκειμένου να αναληφθείτε στο επόμενο επίπεδο.



   Για να επιτευχθεί το επόμενο επίπεδο θα απαιτήσει τη συσσώρευση των γνώσεων, την επέκταση της εσωτερικής Δύναμη της Αγάπης, που προέρχεται από τη γνώση του Αληθινού Εαυτού σας, και την παροχή αυτής της αγάπης προς τους άλλους μέσω της συγχώρεσης, της συμπόνιας, της κατανόησης και της ανταλλαγής ενδυναμωτικών γνώσεων. Αυτά είναι τα δώρα του φωτός που πρέπει να εξαπλωθούν, και η διάδοσή τους απαιτεί τη σύνδεση με άλλους ανθρώπους "στο δικό τους επίπεδο" για να μάθουν πώς μπορείτε να τους δώσετε τη δυνατότητα να λάβουν το επόμενο τους βήμα στην αυτο-ανακάλυψη, αυτο-ίαση, αυτο-εκκαθάριση και αυτο-αγάπη, έτσι ώστε να μπορούν να βοηθήσουν άλλους στο μέλλον.



   Καθώς ο καθένας από εσάς ενδυναμώνει τον εαυτό του και μοιράζεται αυτή την ενδυνάμωση με άλλους στο επίπεδο που θέλουν να την παραλάβουν (θυμηθείτε την ελεύθερη βούλησή τους), το εσωτερικό σας φως θα αυξηθεί και θα σας δείξει περισσότερους τρόπους για να επεκτείνετε την Άπειρη Αγάπη του Ανώτερου Εαυτού σας σε άλλους. Καθώς γίνεστε ένας συνειδητός αγωγός για την αληθινή δύναμη σας, θα νιώσετε τον καλύτερο τρόπο για να βοηθήσουμε τους άλλους, ο οποίος μερικές φορές μπορεί να είναι να πείτε «όχι» στις εγωικά βασισμένες επιθυμίες τους.



   Όσο περισσότερο αγκαλιάζετε την ιδέα ότι «το να αγαπάς είναι να εξυπηρετείς» θα σας παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να ανυψώσετε τους γύρω σας και να τους βοηθήσετε να επουλωθούν παλιές πληγές τους. Την ίδια στιγμή, διατηρείτε την επίγνωση, έτσι ώστε να μην συναινείτε σε εγωικά βασισμένες χειραγωγήσεις ενός άλλου ατόμου, ενώ επίσης ανυψώνεστε πάνω από τη δική σας εγωική επιθυμία να ελέγχετε ή να χειραγωγείτε. (Θυμηθείτε να ελαχιστοποιήσετε αυτόν τον εγωισμό.)



   Οπότε ναι, υπάρχει ακόμα πολλή εργασία για να γίνει. Ξεκινά μέσα σας, μέσα μου και μέσα σε όλους μας. Καθώς θεραπεύουμε και διαλύουμε τα παλιά μπλοκαρίσματα, μπορούμε να καταστήσουμε πιο αποτελεσματικά μια υπηρεσία αγάπης προς τους αδελφούς και τις αδελφές μας που είναι έτοιμοι να λάβουν και να επιληφθούν του θέματος. Σύντομα, σχεδόν ο καθένας θα αναζητά αυτή την εσωτερική θεραπεία, έτσι προετοιμάστε τον εαυτό σας για να βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι για να δώσετε το δώρο της αυτο-ενδυνάμωσης στο καλύτερο επίπεδο των δυνατοτήτων σας.



   Σας ευχαριστώ για την υπηρεσία σας στην ανθρωπότητα, και ανυπομονώ για το τελικό Υπερβατικό Γεγονός που θα μας ωθήσει στο επόμενο επίπεδο της συνείδησης. Πρόκειται να είναι μια συλλογική προσπάθεια να φέρουμε αυτή την μεγάλη αλλαγή στη συλλογική μας συνείδηση, αλλά η εργασία γίνεται μέσω πράξεων υπηρεσίας αγάπης που ανυψώνουν και ενδυναμώνουν όλους τους εμπλεκόμενους, δημιουργώντας μια συχνότητα απόλυτης επιτυχίας σε όλες τις προσπάθειές μας.



Πολύ αγάπη,
Cameron Day



Υ.Γ.  Αν αναρωτιέστε αν διακριτικά ξεχωρίζω κάποιο συγκεκριμένο κανάλι, η απάντηση είναι όχι. Αν ανησυχείτε ότι ένα κανάλι που ακολουθείτε μπορεί να παραβιαστεί, εφαρμόστε τα σημεία διάκρισης παραπάνω στα μηνύματα που έρχονται μέσω αυτού και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα με βάση τη σοφία του Εσωτερικού σας / Ανώτερου Εαυτού.





ΠΗΓΗ: http://www.ascensionhelp.com/blog/2011/09/22/discernment-lessons-channels/
ΚΕΙΜΕΝΟ: Cameron Day
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος