ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΣΗ ΣΑΣ


  
   Για να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τις βαθύτερες μας καταστάσεις της διαίσθησης, την ευφυΐα και την πνευματική φώτιση, είναι απαραίτητο να ξεκλειδώσουμε και να ενεργοποιήσουμε το «μυαλό» μας, τον Αδένα της Επίφυσης (Pineal Gland). Αυτό που συνήθως αναφέρεται από τους αρχαίους πολιτισμούς και μυστικιστές ως "Τρίτο Μάτι", η Επίφυση μας, βρίσκεται στο κέντρο του εγκεφάλου μας, μεταξύ του δεξιού και αριστερού μας ημισφαιρίου και είναι υπεύθυνη για την παραγωγή νευροδιαβιβαστών, όπως η σεροτονίνη και μελατονίνη.



   Ωστόσο, στην Επίφυση δεν απονεμήθηκε το όνομα "Τρίτο Μάτι" για ένα οποιοδήποτε τυχαίο λόγο. Μάλλον, όταν τεμαχίζεται από τον εγκέφαλο, βρίσκεται πως η Επίφυση περιέχει πραγματικά φωτοϋποδοχείς ακριβώς όπως τα δύο μας μάτια με τα οποία  βλέπουμε και στην πραγματικότητα ενεργοποιείται από το φως που μεταδίδεται μέσω των δύο αυτών ματιών μας. Αυτό το ηλιακό φως μεταδίδεται μέσα από τα μάτια μας διεγείρει την παραγωγή της Επίφυσης σε σεροτονίνη και περαιτέρω εργασίες για να ενισχυθεί η ικανότητα του αδένα να απελευθερωθεί από συγκεκριμένες επιβλαβείς χημικές ουσίες που μπορεί να δημιουργούν κρούστα σε αυτή. Επιπλέον, η Επίφυση διεγείρεται επίσης από το σκοτάδι, στο οποίο ο αδένας αποκρίνεται με την παραγωγή μελατονίνης για να βοηθήσει να μας επιφέρει στην κατάσταση του ύπνου.


                                                      Ήλιος -> Σεροτονίνη
                                                     Σελήνη -> Μελατονίνη


 

               Πώς να αποσκληρύνετε και να αποτοξινώσετε την Επίφυση σας

   Ως αποτέλεσμα της φυσικής βιολογικής κατασκευής μας, η Επίφυση δεν προστατεύεται από το φράγμα αιμάτωσης του εγκεφάλου και ως εκ τούτου δεν έχει μια επιπλέον γραμμή άμυνας ενάντια σε βλαβερές τοξίνες που εισέρχονται στην κυκλοφορία του αίματος. Συγκεκριμένες τοξίνες, όπως συνθετικό φθόριο και συνθετικό ασβέστιο, φαίνεται ειδικά να έχουν μια έλξη για τον αδένα της Επίφυσης, αποδυναμώνοντας τις ικανότητές της να παράγει τους νευροδιαβιβαστές μας και να λαμβάνει τα φωτόνια του φωτός από τον Ήλιο, τη Σελήνη και τα αστέρια.



   Ωστόσο, είναι σημαντικό να διακρίνουμε τη διαφορά μεταξύ συνθετικού φθορίου και συνθετικού ασβεστίου έναντι οργανικού φθορίου και οργανικού ασβεστίου. Εάν λαμβάνονται από φυτικές πηγές, όπως τα λαχανικά και άλλα οργανικά τρόφιμα, το ασβέστιο και το φθόριο είναι υγιή βασικά μέταλλα. Ωστόσο, όταν το φθόριο και το ασβέστιο είναι συνθετικά, κατασκευάζονται με βιομηχανική επεξεργασία και προστίθενται στο νερό της βρύσης, στα συμπληρώματα βιταμινών, στις οδοντόκρεμες, στα εμπλουτισμένα δημητριακά και διάφορα άλλα προϊόντα, τότε, αυτά τα συνθετικά ορυκτά φαίνεται να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην Επίφυση, καθώς και σε πολλά άλλα όργανα του σώματος.




    Πριν από την έναρξη ενεργοποίησης της Επίφυσης κάποιου, είναι απαραίτητη η απομάκρυνση των τοξικών χημικών ουσιών που την εμποδίζουν από το να εργάζεται, όπως το συνθετικό φθόριο, συνθετικό ασβέστιο, φαρμακευτικά προϊόντα και άλλες τοξίνες που αναφέρθηκαν παραπάνω. Αν πίνετε νερό της βρύσης, στη συνέχεια να εξετάσετε να το αντικαταστήσετε αυτό με καθαρότερες και ασφαλέστερες επιλογές, όπως το φυσικό νερό πηγής, καθαρό νερό, νερό με αντίστροφη όσμωση, ή με βάση τον άνθρακα φιλτραρισμένο νερό. Από εκεί, μπορεί κανείς να εργαστεί για να αφαιρέσει οποιαδήποτε συμπληρώματα βιταμινών, μεταλλικά εμπλουτισμένα τρόφιμα και οδοντόκρεμες που περιέχουν προστιθέμενο φθόριο ή ασβέστιο. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, κάποιος μπορεί να χρειαστεί πέντε λεπτά από την ημέρα του για να εγκαταστήσει ένα φίλτρο άνθρακα στο ντους που λειτουργεί για να αφαιρέσει το χλώριο, το φθόριο, σωματίδια από χρησιμοποιημένο χαρτί τουαλέτας και άλλες ακαθαρσίες από το νερό της βρύσης που μπορούν να εισέλθουν στο σώμα μας μέσα από το δέρμα, τους πόρους και τους πνεύμονες όταν κάνουμε ντους.






                                   Πώς να ενεργοποιήσετε την Επίφυση σας

    Αφού κάποιος έχει αρχίσει την απομάκρυνση των ακαθαρσιών που εμποδίζουν την Επίφυση από το να ενεργοποιηθεί, μπορεί να αρχίσει να εφαρμόζει πρακτικές που εργάζονται για την τόνωση και την ανάπτυξη της λειτουργίας και των ικανοτήτων της Επίφυσης του. Μια μεγάλη πρακτική που μπορεί κανείς να κάνει σε όλη τη ζωή του είναι μέσα από το Διαλογισμό. Η πράξη του Διαλογισμού εργάζεται για να τονώσει το σύστημα τσάκρα του εγκεφάλου και του σώματος μας, η οποία είναι υπεύθυνη για τη διεξαγωγή και την παραγωγή δύναμης της ζωτικής ενέργειας. Ο Διαλογισμός ειδικά καθοδηγεί τη βιοηλεκτρική και τη μηδενικού σημείου ενέργεια στην Επίφυση που επιτρέπουν μεγαλύτερες καταστάσεις διαύγειας και διαίσθησης να έρθουν στη συνειδητή ζωή μας.



 
   

    Μετά το Διαλογισμό, μια πιο προηγμένη τυπική άσκηση που λειτουργεί για να ενεργοποιήσει την Επίφυση, καθώς και όλα τα σημεία chakra του σώματος, είναι αυτή της Kundalini Yoga. Η Kundalini, η οποία στηρίζεται, συσπειρωμένη στο χαμηλότερο τσάκρα της σπονδυλικής στήλης μας είναι ένας μετατροπέας της ενέργειας που αυξάνεται μακρύτερα μέχρι τη σπονδυλική στήλη μέσα από την πρακτική μέχρι να καταλήξει τελικά στο τσάκρα του Αδένα της Επίφυσης / Τρίτο Μάτι. Κατά την ενεργοποίηση της Κουνταλίνι και την αυξανόμενη διαδρομή της προς την Επίφυση, κάποιος είναι σε θέση να συγχωνεύσει την φωτονική Ουράνια Ενέργεια από τον Ήλιο και το Σύμπαν με αυτή του φυσικού σώματος το οποίο έχει τις ρίζες του στη Γη. Καθώς τα οστά του σκελετικού συστήματος μας είναι τεχνικά πιεζοηλεκτρικοί κρύσταλλοι στον πυρήνα, η ενέργεια Kundalini ρέει μέσα από τα κρυστάλλινα οστά της σπονδυλικής στήλης, ενεργοποιώντας τα 33 σημεία σπονδύλους έναν προς έναν, μέχρι που καταλήγει στα σημεία ενέργειας του στέμματος και της Επίφυσης στα κορυφαία επίπεδα της άνω σπονδυλικής στήλης.


 
                                       Η Διατροφή για την Επίφυση σας

    Στην κατηγορία των τροφίμων, πολλές επιλογές είναι διαθέσιμες για την επιτάχυνση και την αποτοξίνωση της Επίφυσης του εγκεφάλου μας. Ως θεμέλιο, θα πρέπει να κοιτάξουμε να περιλαμβάνουμε το ποσοστό των τροφίμων στη διατροφή τους που αποτελείται σε υψηλότερο βαθμό από οργανικά φυτά όσο το δυνατόν. Η κατανάλωση βιολογικών προϊόντων προσθέτει ένα ρυθμιστή για να προστατεύσει κάποιος τον εαυτό του από τα φυτοφάρμακα, τα ζιζανιοκτόνα, τα μυκητοκτόνα, τα γενετικά τροποποιημένα (GMO) και άλλες επιβλαβείς χημικά φορτωμένες ουσίες που μπορούν να σπέρνουν τον όλεθρο στην ψυχική και σωματική υγεία μας.



 
    Τα τρόφιμα που ειδικά υποστηρίζουν και ενεργοποιούν την Επίφυση είναι η κουρκούμη (τσάι και ωμή), κόκκοι κακάο, τα πράσινα φυτά και τα λαχανικά, το άγριο νερό πηγής, το τσάι από μανιτάρια Reishi, ο χυμός από χορτάρι, τα παντζάρια, το ξύδι μήλου και άλλα. Συμπληρώματα που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει για να βοηθήσει να αποτοξινωθεί και να ενεργοποιήσει την Επίφυση είναι ο διαλυμένος ζεόλιθος, πηλός μπεντονίτη, σκόνη οργανικού θείου (MSM) και μονο-ατομικός χρυσός ORMUS (Orbitally Rearranged Molecules of Unusual Size)




   Αρχίστε την ενεργοποίηση της Επίφυσης σας σήμερα και περάστε σε επίπεδα του ανώτερου εαυτού σας που παρέμεινε αδρανής, ζητώντας να αφυπνιστεί.







Σχετικά με το συγγραφέα:


Ο Joshua Eagle είναι ένας προπονητής της ολιστικής υγείας που ειδικεύεται στην αναζωογόνηση του ανοσοποιητικού συστήματος, την αποτοξίνωση, τη ψυχική ανάληψη και τη μακροζωία.
Μπορείτε να τον επισκεφθείτε εδώ:

 www.joshuaeagle.com




ΠΗΓΗ:  http://www.learning-mind.com/how-to-crack-open-your-pineal-gland/
ΚΕΙΜΕΝΟ: Joshua Eagle
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος