Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΑΣ.



Άνθρωπε, προετοιμάζεσαι και εκπαιδεύεσαι να διαχέεσαι και να προσφέρεσαι ως Αγάπη και Ευλογία μέσα στα πάντα.
Δίχως σκέψη και δίχως προσπάθεια.

Άμεσα γίνεσαι διάχυση προσφοράς προς τα πάντα, προσφέροντας τον εαυτό σου ανιδιοτελώς.
Για να γίνει αυτό όμως, λαμβάνεις εκπαίδευση εσωτερική και εξωτερική, την οποία σου παρέχετε αέναα και αδιάκοπα.

Την περίοδο αυτή ο φυσικός φορέας ζυμώνεται μέσα στο Φως, με αποτέλεσμα να βιώνουν όλοι οι άνθρωποι διάφορες καταστάσεις στο σώμα τους, που τις περισσότερες φορές τις μεταφράζουν ως ασθένειες.


Όμως η ύλη είναι σκληρή και δύσκαμπτη τις περισσότερες φορές και αντιδρά έντονα στις Θείες Παρεμβολές και Επεμβάσεις έχει ξεσπάσματα που μόνο ως ασθένειες υλικές μπορούν να αποκαλεστούν.

Η ύλη εκλεπτύνεται και αυτό γίνεται αργά και σταθερά, χρόνια τώρα.

Ιδιαίτερα όμως την περίοδο αυτή, ολοκληρώνεται ένα στάδιο εκλέπτυνσης για να μεταβούν όλα τα όντα στο επόμενο στάδιο και την ολοκλήρωσή τους βιώνοντας υλικό πόνο, αναταραχή ακόμα και σωματική διάλυση.


Χρειάζεται να αφεθείτε σε αυτό που συμβαίνει, και να αφεθείτε στις ζυμώσεις που τελούνται μέσα σας για να επέλθει η ολοκλήρωση.

Πολλές φορές μιλάμε για την εκλέπτυνση της ύλης και ίσως να φαινόταν πολύ μακρινό για να συμβεί στα όντα της Γαίας, όμως τόσο το Έργο όσο και όλα τα πλάσματα μπαίνουν σε μία νέα περίοδο εκπαίδευσης μα και εκδήλωσης, τα αποτελέσματα των οποίων βλέπετε και βιώνετε κάθε μέρα.

Αφήστε την καρδιά και το νου σας ανοιχτά για να δεχθείτε τις αλλαγές και να περάσετε στο στάδιο εκείνο που θα σας απελευθερώσει από κατεστημένα της διάνοιας και περιορισμούς του νου.


Απελευθερώστε το νού σας από καθετί που σας περιορίζει στην καθημερινότητά σας και στην πνευματική σας εξέλιξη.

Απελευθερωθείτε από καθετί που ο οποιοσδήποτε σας έχει προσδώσει και σας περιορίζει.
Απελευθερώστε και καθετί που εσείς οι ίδιοι με οποιονδήποτε τρόπο έχετε περιορίσει, ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό.

Και μέσα από αυτήν την πλήρη απελευθέρωση και αποδέσμευση, δείτε την Αλήθεια και την Αγάπη.
Όπως Εκείνη φανερώνεται μέσα από τον Άνθρωπο, Μητέρα, Δάσκαλο που βρίσκεται κοντά σας και σας πλησιάζει με τρόπους απλούς και σας κανει να συνειδητοποιήσετε ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ.

Θα διακρίνετε όμως και υποκρισία, πνευματικοποίηση υλικών καταστάσεων με σκοπό την δικαιολόγηση σφαλμάτων, προσπάθεια επιβολής του σωστού, εκείνου που ο καθένας θεωρεί σωστό, και άλλα πολλά.



Παρατηρώντας αυτούς τους ανθρώπους, θα δείτε πολλές και διαφορετικές ποιότητες, επιλογές, παλμούς, δονήσεις και τρόπους εκδήλωσης.
θα διακρίνετε την προσπάθεια του συνειδητού Ανθρώπου που αγωνίζεται για τη διάχυση της Αγάπης και της ευλογίας σε όλα τα πλάσματα.

Σας παραξενεύουν αυτές οι εκδηλώσεις;
Και αν ναι, γιατί;
Όταν μιλάμε για εκπαίδευση με στόχο την Τελείωση, δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσουν όλοι και δεν θα εκδηλώσουν όλες εκείνες τις ποιότητες που εκδηλώνει ο άνθρωπος.

Μα πώς αλλιώς θα μετουσιώσετε αυτές τις καταστάσεις μέσα σας, εάν πρώτα δεν τις βιώσετε;
Πώς θα βοηθήσετε την εξέλιξη του ανθρώπου, εάν πρώτα δεν βιώσετε τον ύψιστο κοσμικό νόμο της δράσης αντίδρασης;

Η ευθύνη και η υπευθυνότητα που φέρετε δεν είναι βάρος, είναι εξέλιξη και αντίληψη του Αληθινού Εαυτού.


Διότι μόνο μέσα από την ανάληψη των ευθυνών του εαυτού σας και την υπευθυνότητα που καλείστε να καταδείξετε ως συνειδητός Ανθρωπος προχωράτε και εξελίσσεστε, και έτσι θα μπορείτε να αναλάβετε ψυχές και πνεύματα να εκπαιδευτούν κοντά σας.

Μια συνειδητοποιημένη ψυχή οφείλει να μην έχει μέτρο στην υπευθυνότητα που φέρει.

Δεν μπορείτε να είσαστε λίγο υπεύθυνοι για κάτι και περισσότερο για κάτι άλλο που σας ταιριάζει περισσότερο. Δεν γίνετε να επιλέγετε πού θα είσαστε υπεύθυνοι και πού όχι.
Μόνο όταν είσαι συντονισμένοι με τον Λόγο άρρηκτα, συνειδητοποιείτε την ολότητα. Διότι η διττότητα ή η επιλογή είναι κίνηση του διαχωρισμένου νου σας που θέτει σε σας διλήμματα.


Όταν όμως εκδηλώνεστε ως Άνθρωπος Λόγος, τότε Είστε και εκδηλώνεστε ως Απόλυτη Ουδετερότητα.

Και τότε δεν υπάρχουν επιλογές παρά μόνο η Αλήθεια, δεν υπάρχουν ανευθυνότητες παρά μόνο η απόλυτη Αποδοχή και Διάχυση της Αγάπης στα πάντα, δεν υπάρχει απόσταση παρά μόνο η Ενότητα των Πάντων μέσα σας.

Τότε δεν υπάρχετε, Είστε! Και Είστε τα Πάντα!

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ.